200-125 Exam Questions - Online Test


200-125 Premium VCE File

Learn More 100% Pass Guarantee - Dumps Verified - Instant Download
150 Lectures, 20 Hours

certleader.com

Examcollection offers free demo for 200 125 cisco exam. "CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)", also known as 200 125 ccna book exam, is a Cisco Certification. This set of posts, Passing the Cisco ccna 200 125 torrent exam, will help you answer those questions. The cisco 200 125 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Cisco ccna routing and switching 200 125 pdf exams and revised by experts!

P.S. Downloadable 200-125 questions pool are available on Google Drive, GET MORE: https://drive.google.com/open?id=1jQmx5oxI6Dh5yoCIPQpEra2L4K5UYNUa

Q7. What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow in the network? (Choose three.)

A. CPU utilization

B. where Netflow data will be sent

C. number of devices exporting Netflow data

D. port availability

E. SNMP version

F. WAN encapsulation

Answer: A,B,C

Explanation:

NetFlow has a reputation for increasing CPU utilization on your network devices. Cisco's performance testing seems to indicate that newer hardware can accommodate this load pretty well, but you will still want to check it out before you turn on the feature. Some symptoms of high CPU utilization are very large jitter and increased delay. Services running on the device may also be affected.

Another thing to keep in mind is the amount of data you're going to be sending across the network. Depending on how much traffic you have and how you configure it, the traffic can be substantial. For example, you may not want to send NetFlow data from a datacenter switch to a NetFlow collector on the other side of a small WAN circuit. Also bear in mind that the flows from aggregating large numbers of devices can add up.

Reference: http://searchenterprisewan.techtarget.com/tip/How-the-NetFlow-protocol- monitors-your-WAN



Q8. Refer to the exhibit.

Hosts in network 192.168.2.0 are unable to reach hosts in network 192.168.3.0. Based on the output from RouterA, what are two possible reasons for the failure? (Choose two.)

A. The cable that is connected to S0/0 on RouterA is faulty.

B. Interface S0/0 on RouterB is administratively down.

C. Interface S0/0 on RouterA is configured with an incorrect subnet mask.

D. The IP address that is configured on S0/0 of RouterB is not in the correct subnet.

E. Interface S0/0 on RouterA is not receiving a clock signal from the CSU/DSU.

F. The encapsulation that is configured on S0/0 of RouterB does not match the encapsulation that is configured on S0/0 of RouterA.

Answer: E,F

Explanation:

From the output we can see that there is a problem with the Serial 0/0 interface. It is enabled, but the line protocol is down. There could be a result of mismatched encapsulation or the interface not receiving a clock signal from the CSU/DSU.



Q9. An administrator is trying to ping and telnet from SwitchC to RouterC with the results shown below.

Click the console connected to RouterC and issue the appropriate commands to answer the questions.

What would be the effect of issuing the commandip access-group 115 inon the s0/0/1 interface?

A. No host could connect to RouterC through s0/0/1.

B. Telnet and ping would work but routing updates would fail.

C. FTP, FTP-DATA, echo, and www would work but telnet would fail.

D. Only traffic from the 10.4.4.0 network would pass through the interface.

Answer: A

Explanation:

First letu2021s see what was configured on interface S0/0/1:



Q10. What SNMP message alerts the manager to a condition on the network?

A. response

B. get

C. trap

D. capture

Answer: C

Explanation:

An agent can send unsolicited traps to the manager. Traps are messages alerting the SNMP manager to a condition on the network. Traps can mean improper user authentication, restarts, link status (up or down), MAC address tracking, closing of a TCP connection, loss of connection to a neighbor, or other significant events.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst2950/software/release/12- 1_9_ea1/configuration/guide/scg/swsnmp.html



Q11. Which router IOS commands can be used to troubleshoot LAN connectivity problems? (Choose three.)

A. ping

B. tracert

C. ipconfig

D. show ip route

E. winipcfg

F. show interfaces

Answer: A,D,F

Explanation:

Ping, show ip route, and show interfaces are all valid troubleshooting IOS commands. Tracert, ipconfig, and winipcfg are PC commands, not IOS.



Q12. Refer to the exhibit.

What statement is true of the configuration for this network?

A. The configuration that is shown provides inadequate outside address space for translation of the number of inside addresses that are supported.

B. Because of the addressing on interface FastEthernet0/1, the Serial0/0 interface address will not support the NAT configuration as shown.

C. The number 1 referred to in the ip nat inside source command references access-list number 1.

D. ExternalRouter must be configured with static routes to networks 172.16.1.0/24 and 172.16.2.0/24.

Answer: C

Explanation:

The u201clist 1 refers to the access-list number 1.



Q13. How many bits are contained in each field of an IPv6 address?

A. 24

B. 4

C. 8

D. 16

Answer: D

Explanation:

An IPv6 address is represented as eight groups of four hexadecimal digits, each group representing 16 bits (two octets). The groups are separated by colons (:). An example of an IPv6 address is 2001:0db8:85a3:0000:0000:8a2e:0370:7334.



Q14. What command visualizes the general NetFlow data on the command line?

A. show ip flow export

B. show ip flow top-talkers

C. show ip cache flow

D. show mls sampling

E. show mls netflow ip

Answer: C

Explanation:

The following is an example of how to visualize the NetFlow data using the CLI. There are three methods to visualize the data depending on the version of Cisco IOS Software. The traditional show command for NetFlow is "show ip cache flow" also available are two forms of top talker commands. One of the top talkers commands uses a static configuration to view top talkers in the network and another command called dynamic top talkers allows real-time sorting and aggregation of NetFlow data. Also shown is a show MLS command to view the hardware cache on the Cisco Catalyst 6500 Series Switch.

The following is the original NetFlow show command used for many years in Cisco IOS Software. Information provided includes packet size distribution; basic statistics about number of flows and export timer setting, a view of the protocol distribution statistics and the NetFlow cache.

The u201cshow ip cache flowu201d command displays a summary of the NetFlow accounting statistics.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios-netflow/prod_white_paper0900aecd80406232.html