Act now and download your Cisco 200 125 ccna pdf test today! Do not waste time for the worthless Cisco ccna 200 120 vs 200 125 tutorials. Download Improved Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco ccna 200 125 study guide with a classic professional.
P.S. Highest Quality 200-125 testing bible are available on Google Drive, GET MORE: https://drive.google.com/open?id=1jQmx5oxI6Dh5yoCIPQpEra2L4K5UYNUa
Q4. When an interface is configured with PortFast BPDU guard, how does the interface respond when it receives a BPDU?
A. It continues operating normally.
B. It goes into a down/down state.
C. It becomes the root bridge for the configured VLAN.
D. It goes into an errdisable state.
Answer: D
Q5. Which version of SNMP first allowed user-based access?
A. SNMPv3 with RBAC
B. SNMPv3
C. SNMPv1
D. SNMPv2
Answer: B
Q6. Scenario:
You work for a company that provides managed network services, and of your real estate clients running a small office is experiencing network issues, Troubleshoot the network issues.
Router R1 connects the main office to internet, and routers R2 and R3 are internal routers NAT is enabled on Router R1.
The routing protocol that is enable between routers R1, R2, and R3 is RIPv2.
R1 sends default route into RIPv2 for internal routers to forward internet traffic to R1. Server1 and Server2 are placed in VLAN 100 and 200 respectively, and dare still running
router on stick configuration with router R2.
You have console access on R1, R2, R3, and L2SW1 devices. Use only show commands to troubleshoot the issues.
Server1 and Seiver2 are unable to communicate with the rest of the network. Your initial check with system administrators shows that IP address settings are correctly configured on the server side. What could be an issue?
A. The VLAN encapsulation is misconfigured on the router subinterfaces.
B. The IP address is misconfigured on the primary router interface.
C. The Router is missing subinterface configuration.
D. The Trunk is not configured on the L2SW1 switch.
Answer: A
Q7. Which option is a benefit of switch stacking?
A. It provides redundancy with no impact on resource usage.
B. It simplifies adding and removing hosts.
C. It supports better performance of high-needs applications.
D. It provides higher port density with better resource usage.
Answer: D
Explanation:
Astackable switchis a networkswitchthat is fully functional operating standalone but which can also be set up to operate together with one or more other networkswitches, with this group ofswitchesshowing the characteristics of a singleswitchbut having the port capacity of the sum of the combinedswitches.
Q8. Which two statements about the tunnel mode ipv6ip command are true? (Choose two.)
A. It enables the transmission of IPv6 packets within the configured tunnel.
B. It specifies IPv4 as the encapsulation protocol.
C. It specifies IPv6 as the encapsulation protocol.
D. It specifies IPv6 as the transport protocol.
E. It specifies that the tunnel is a Teredo tunnel.
Answer: A,B
Q9. What are three advantages of VLANs? (Choose three.)
A. They establish broadcast domains in switched networks.
B. They provide a low-latency internetworking alternative to routed networks.
C. They utilize packet filtering to enhance network security.
D. They can simplify adding, moving, or changing hosts on the network.
E. They allow access to network services based on department, not physical location.
F. They provide a method of conserving IP addresses in large networks.
Answer: A,D,E
Q10. When is the most appropriate time to escalate an issue that you are troubleshooting?
A. when you lack proper resources to resolve the issue
B. when you have gathered all available information about the issue
C. when you have been unable to resolve the issue after 30 minutes
D. when a more urgent issue that requires your intervention is detected
Answer: B
Q11. Which three statements about static routing are true? (Choose three.)
A. It uses consistent route determination.
B. It is best used for small-scale deployments.
C. Routing is disrupted when links fail.
D. It requires more resources than other routing methods.
E. It is best used for large-scale deployments.
F. Routers can use update messages to reroute when links fail.
Answer: A,B,C
Q12. Why is the Branch2 network 10.1 0.20.0/24 unable to communicate with the Server farm1 network 10.1 0.10.0/24 over the GRE tunnel?
A. The GRE tunnel destination is not configured on the R2 router.
B. The GRE tunnel destination is not configured on the Branch2 router.
C. The static route points to the tunnel0 interface that is misconfigured on the Branch2 router.
D. The static route points to the tunnel0 interface that is misconfigured on the R2 router.
Answer: C
Explanation:
The Branch2 network is communicating to the Server farm, which is connected to R2, via GRE Tunnel so we should check the GRE tunnel first to see if it is in u201cup/upu201d state with the u201cshow ip interface briefu201d command on the two routers.
On Branch2:
On R2:
We see interfaces Tunnel0 at two ends are u201cup/upu201d which are good so we should check for the routing part on two routers with the u201cshow running-configu201d command and pay attention to the static routing of each router. On Branch2 we see:
R2_show_run_static.jpg
The destination IP address for this static route is not correct. It should be 192.168.24.1 (Tunnel0u2021s IP address of R2), not 192.168.24.10 -> Answer C is correct.
Note: You can use the u201cshow ip routeu201d command to check the routing configuration on each router but if the destination is not reachable (for example: we configure u201cip route 10.10.10.0 255.255.255.0 192.168.24.10u201d on Branch2, but if 192.168.24.10 is unknown then Branch2 router will not display this routing entry in its routing table.
Q13. What is the authoritative source for an address lookup?
A. a recursive DNS search
B. the operating system cache
C. the ISP local cache
D. the browser cache
Answer: A