Actualtests offers free demo for ccna 200 125 syllabus exam. "CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)", also known as 200 125 ccna pdf exam, is a Cisco Certification. This set of posts, Passing the Cisco ccna routing and switching 200 125 exam, will help you answer those questions. The ccna 200 120 vs 200 125 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Cisco ccna 200 125 pdf exams and revised by experts!
P.S. Breathing 200-125 training materials are available on Google Drive, GET MORE: https://drive.google.com/open?id=1TVPbOp7ab9OckkT77rZa87L3hf9XaR7B
Q1. Which command is used to show the interface status of a router?
A. show interface status
B. show ip interface brief
C. show ip route
D. show interface
Answer: B
Q2. Which statement about IPv6 link-local addresses is true ?
A. they must be configured on all IPv6 interface
B. They must be globally unique
C. They must be manually configured
D. They are advertised globally on the network
Answer: D
Q3. Refer to the exhibit.
If RTR01 as configured as shown, which three addresses will be received by other routers that are running EIGRP on the network? (Choose three.)
A. 172.16.4.0
B. 10.0.0.0
C. 172.16.0.0
D. 192.168.2.0
E. 192.168.0.0
F. 10.4.3.0
Answer: A,C,D
Q4. Which route source code represents the routing protocol with a default administrative distance of 90 in the routing table?
A. S
B. E
C. D
D. R
E. O
Answer: C
Explanation:
SStatic EEGP DEIGRP RRIP OOSPF
Default Administrative distance of EIGRP protocol is90then answer is C
Default Distance Value Table
This table lists the administrative distance default values of the protocols that Cisco supports:
Route Source
Default Distance Values
Connected interface
0
Static route 1
Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) summary route 5
External Border Gateway Protocol (BGP) 20
Internal EIGRP 90
IGRP 100 OSPF 110
Intermediate System-to-Intermediate System (IS-IS) 115
Routing Information Protocol (RIP) 120
Exterior Gateway Protocol (EGP) 140
On Demand Routing (ODR) 160
External EIGRP 170
Internal BGP 200
Unknown* 255
Q5. Which statement about spanning tree root bridge election is true ?
A. every root bridge must reside on the root switch
B. it is always performed automatically
C. every VLAN must use the same root bridge
D. Each VLAN must have its own root bridge
Answer: D
Q6. Which feature facilitates the tagging of frames on a specific VLAN?
A. routing
B. hairpinning
C. switching
D. encapsulation
Answer: D
Q7. How does NAT overloading provide one-to-many address translation?
A. it uses a pool of addresses.
B. it converts IPv4 addresses to unused IPv6 addresses.
C. it assigns a unique TCP/UDP port to each session.
D. it uses virtual MAC address and virtual IP addresses.
Answer: C
Q8. which add prefix does OSPFv3 use when multiple IPv6 address are configured on a single interface ?
A. all prefix on the interface
B. the prefix that the administrator configure for OSPFv3 use
C. the lowest prefix on the interface
D. the highest prefix on the interface
Answer: A
Explanation: Reference:
http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_ospf/configuration/15-sy/iro-15-sy- book/ip6-
routeospfv3.html#GUID-05F3F09C-FE3E-41D6-9845-111FB17AD030
u201cIn IPv6, you can configure many address prefixes on an interface. In OSPFv3, all address prefixes on an
interface are included by default. You cannot select some address prefixes to be imported into OSPFv3;
either all address prefixes on an interface are imported, or no address prefixes on an interface are
imported.u201d
Q9. Which networking Technology is currently recognized as the standard for computer networking?
A. System network architecture
B. Transmission control protocol/Internet protocol
C. Open system Interconnect
D. Open network architecture
Answer: B
Q10. Which DTP switch port mode allows the port to create a trunk link if the neighboring port is in trunk mode, dynamic desirable mode, or desirable auto mode?
A. trunk
B. access
C. dynamic desirable
D. dynamic auto
Answer: C
100% Refresh Cisco 200-125 Questions & Answers shared by 2passeasy, Get HERE: https://www.2passeasy.com/dumps/200-125/ (New 889 Q&As)