Act now and download your Cisco cisco 200 355 test today! Do not waste time for the worthless Cisco ccna wireless 200 355 official cert guide tutorials. Download Far out Cisco WIFUND Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Cisco ccna wireless 200 355 official cert guide pdf with a classic professional.
P.S. Simulation 200-355 tutorials are available on Google Drive, GET MORE: https://drive.google.com/open?id=1mksJKkffHN_cNBtALTTES-TZic5MtSdG
Q16. In a network with a deployed Cisco WLC, which two entities must be configured with the shared secret key for 802.1X authentication? (Choose two.)
A. WLC
B. RADIUS server
C. AP
D. supplicant
E. wireless client
Answer: A,B
Q17. Which type of management tasks can be completed on a Cisco WLC remotely from a wireless client?
A. All management and configuration tasks can be performed from a wireless client except for using debug commands.
B. In the default configuration, no management or configuration is possible through the GUI or CLI on the Cisco WLC.
C. The default configuration of the Cisco WLC allows only CLI access and then only the use of show commands, so no configuration is possible.
D. All management and configuration tasks, except uploads from and downloads to the Cisco WLC, are permitted.
Answer: B
Q18. The Cisco WCS administrator wants to create an accurate RF heat map based on RF prediction data. Which statement about map creation in Cisco WCS is true?
A. The administrator must manually add walls, doors, and windows to the map.
B. Cisco WCS automatically detects walls, doors, and windows and adds them to the map, but only when Cisco WCS Navigator is available.
C. Cisco WCS automatically detects walls, doors, and windows and adds them to the map, but only when a Cisco 3300 Series MSE is available.
D. All walls, doors, and windows must be included in the file that is uploaded as a background map.
Answer: A
Q19. An engineer has been noticing the power settings on several of the office APs change from day to day ever since two more APs were installed. After logging into the WLC, the engineer verifies that the power levels on 4 of the 802.11n radios are fluctuating up and down. What is the reason for this?
A. The controller has the APs in H-REAP mode and are on a Layer 2 connection instead of Layer 3.
B. The RRM has revealed a bad survey and is attempting to power down some of the radios to make up for it.
C. The WLC has created temporary coverage holes while stepping through power levels for some of the APs.
D. Several APs have high levels of overlapping coverage in the same area and the WLC is using RRM to correct the cell sizes AP coverage.
Answer: D
Q20. A customer is concerned about ease of wireless management. Which deployment model requires the highest administrative overhead to deploy and manage?
A. autonomous
B. local mode
C. cloud
D. converged
Answer: A
Q21. Which architecture is used to divide the roles between the access point and the WLC when deploying a centralized wireless solution?
A. Split MAC
B. CAPWAP
C. LWAPP
D. Local MAC
Answer: A
Q22. When using the CLI command eping, configured for auto-anchor mobility wireless guest access, which type of packet is tested?
A. data packets
B. mobility unencrypted packets
C. mobility encrypted packets
D. SNMP control packets
E. NTP control packets
Answer: A
Q23. A Cisco Aironet 1260 AP is unable to join a Cisco 2500 Series WLC that is connected through a Layer 2 switch.
Which three options help to verify the wireless network operation and locate a possible issue? (Choose three.)
A. Verify status of GUI Wireless > Country
B. Verify status of GUI Wireless > Timers
C. Verify status of GUI WLANs > ID > Advanced
D. CLI debug of dot11
E. CLI debug of DHCP
F. Verify Cisco WLC license
G. Verify Cisco WLC model
Answer: A,E,F
Recommend!! Get the Simulation 200-355 dumps in VCE and PDF From Examcollection, Welcome to download: http://www.examcollectionuk.com/200-355-vce-download.html (New 433 Q&As Version)